TEME
Forumul orei de limba si literatura romana
Lista Forumurilor Pe Tematici
TEME | Reguli | Inregistrare | Login

POZE TEME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_mha pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Dolj
cauta Barbat
18 - 80 ani
TEME / ADMITERE 2011 FACULTATEA DE DREPT IASI / Sustinerea testului la limba romana  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Nedelcu
Administrator

Din: Craiova
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 731
Susţinerea testului în vederea verificării cunoştinţelor de LIMBA ROMÂNĂ

Candidaţii înscrişi în perioada 11-16 iulie 2011 vor susţine testul la LIMBA ROMÂNĂ în data de 18 iulie 2011, ora 11.00. Durata examenului este de 2 ore. În vederea desfăşurării în bune condiţii a examenului, intrarea candidaţilor în sala de examen se va face în intervalul 10.00 -  10.30. După ora 10.30 nu mai este permis accesul candidaţilor în sala de examen!

În mod obligatoriu, candidaţii vor prezenta la intrarea în sală  cartea de identitate pe baza căreia se vor putea legitima. NU se permite legitimarea cu niciun  alt document.

ESTE INTERZIS ACCESUL ÎN SALA DE EXAMEN CU: telefoane mobile sau cu orice alte dispozitive electronice de comunicare la distanţă, de stocare sau înregistrare a datelor, precum şi cu orice materiale care conţin informaţii legate de tematica examenului (de ex., cărţi, teste grilă, notiţe etc.). Încălcarea acestei interdicţii atrage eliminarea din concurs!!!!!!!.

Testul pentru verificarea cunoştinţelor de limba română este alcătuit din 50 de întrebări de tip grilă şi nu constituie o probă eliminatorie. Media de concurs- formată din 50% nota obţinută la test şi 50% media dintre media anilor de studii şi media examenului de bacalaureat- se va calcula indiferent de nota obţinută la testul grilă.

Pentru susţinerea testului, candidaţii vor fi repartizaţi pe săli, iar listele vor fi afişate la data de 17 iulie 2011 pe pagina de Internet a Facultăţii de Drept, la avizier şi pe uşile sălilor unde se desfăşoară proba.

Baremul de evaluare se va afişa  în cursul zilei de 18 iulie la avizier, pe pagina de Internet a Facultăţii de Drept  şi pe uşile sălilor unde se desfăşoară proba. Eventualele contestaţii se depun în maxim 48 de ore de le afişarea rezultatelor sesiunii de admitere.


_______________________________________
MEDITATII ON-LINE LA LIMBA ROMANA
_______________________________________

BLOGUL PROFESORULUI DE LIMBA ROMANA

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la